';

За вилата

_AEV2801_2

Къща за гости „Караджова къща“ – едно райско място, обградено със спокойствие и уют в сърцето на Родопите. Къщата се намира на 8км. северозападно от гр. Златоград посока гр. Неделино на вр.” Света Неделя”

 

„Караджова къща“ е къща за гости, обединяваща уюта на планината и лукса, предлаган на съвремененен хотел. Едно уникално място сред природата, идеално за почивка и развлечение, с прекрасна гледка към величествените Родопи.

 

Къщата ни разполага с просторна механа с капацитет от 30 души, която е оборудвана с всичко необходимо за удобството и настроението  на нашите гости. На ваше разположение е и прекрасна веранда с барбекю, на която можете да се наслаждавате ,освен на вкусната храна така и на невероятната гледка разпростираща се пред вас.  Къщата разполага с достатъчно стаи, подходящи за семеен отдих или приятелски компании, които искат да избягат от забързаното ежедневие. Всяка една от стаите има санитарен възел, цифрова телевизия , интернет и тераса. Разполагаме с четири двойни стаи,в две от които има допълнително разтегателни дивани .  Разполагаме и със студио със спалня, мека мебел и кухненски бокс. Общата ни леглова база е за 22 човека

 

Всички гости на „Караджовата къща“ могат да се възползват от възможностите, които предлага природата на този прекрасен регион – еко пътеки, исторически забележителности. Вашият правилен избор за пълноценна и изпълнена с приятни емоции почивка далеч от натовареното ежедневие, в планината, която разкрива невероятни природни гледки през цялата година!

 

Къща за гости „Караджова къща“ ще стане Вашето любимо място за почивка, затова заповядайте при нас!